natte droom_3522102106.jpg

Natte droom

Verstrengeld in geslachtsdelen, al trekkend en likkend aan nog wat ledematen. Oeps; daar is weer een doorweekt dekbed! Gefeliciteerd: Je (zoveelste) natte droom is een feit.

Verstrengeld in geslachtsdelen, al trekkend en likkend aan nog wat ledematen. Oeps; daar is weer een doorweekt dekbed! Gefeliciteerd: Je (zoveelste) natte droom is een feit.

Hoe dan?!

Natte dromen zijn zaadlozingen in je slaap. Vooral mannen zijn de klos. Of naja, het is maar hoe je het bekijkt natuurlijk. Eén op de vijf jongens krijgt zijn allereerste orgasme in dromenland. Dit spermaspektakel vindt meestal plaatst zo rond het begin van de pubertijd. (Zeg maar 14 jaar) Het is een waarschuwing van je lichaam dat je geslachtsrijp bent. Beter! Maar ook vrouwen kunnen slapend een climaxje bereiken. Misschien wel met een iets minder doorweekt onderbroekje.

Kleverige dekbedden

Een natte droom is vaak een spontane ontlading van spanningen, emoties en conflicten. No worries dus als je in je slaap keihard geneukt wordt door die enge overbuurman. Heeft te maken met biologische reflexen van je lichaam. Extra bloed naar je hersenen en geslachtsdeel; dat soort gedoe.

Maar soms zegt een natte droom dus wel meer dan duizend woorden. Namelijk dat je te weinig uit elkaar getrokken wordt. Ben jij (helaas) nooit getrakteerd op een kleverig nat dekbed? Geen nood! De helft van alle mannen heeft nog nooit een natte droom gehad. Gelukkig kun je ‘m ook opwekken. Door op je buik te slapen. Want daardoor stroomt er meer bloed naar je hersenen, en daardoor droom je natter. Of voor het slapen gaan even flink fantaseren over dat lekkere hapje. Ook dan is de kans op een nat dekbed groot.

Meer technieken om een dromend orgasme op te wekken vind je trouwens hier!

Spuiten en Slikken

Over S&S

Hier vind je je dagelijkse dosis seks- en drugs info. Er wordt gespoten, onderzocht, geslikt, meegemaakt, getest en geneukt. In naam der wetenschap. En uit liefde voor jullie.

Zoeken

Heb je ons iets te melden? Iets liefs, iets geils, iets geks? Social ons! Kusje.