analeseks

Anale seks

Anaalridderen, reetroeien of sterrenjagen. Noem het wat je wil, anale seks is voor iedereen. Gebruik je vingers, je tong of een dikke lul. Party hardy tot je niet meer lopen kunt. Hoezee!

Anaalridderen, reetroeien of sterrenjagen. Noem het wat je wil, anale seks is voor iedereen. Gebruik je vingers, je tong of een dikke lul. Party hardy tot je niet meer lopen kunt. Hoezee!

Je anus is een gevoelig sterretje. Daarom kan het geil zijn als iemand ‘m lekker verwend. Er zijn meerdere wegen die naar een orgasme leiden. Je kunt het gaatje met je tong likken (rimmen) of penetreren (baffen).  Of een beetje vingeren. En als je dan echt pro wilt gaan, ga je over tot neuken. Gewoon met pik of speeltje. Voor mannen extra genieten, want in hun kont zit een g-spot. Gezelligheid!

Anustaboe
Kontjebonken is dik oké. Maar vroeger kon je er de doodstraf voor krijgen. Het was sodomie. Iets onnatuurlijks. Ook was het voor homo’s en die waren nasty. Gelukkig valt het nu wel mee. Daar heeft de porno-industrie flink aan meegewerkt. Stiekem kijkt iedereen ernaar. En zeg nou eerlijk: you love it too!

Vroeger nam je ‘m in de poep om niet zwanger te worden. Nu is het ideaal als je de rode zee niet op wil. En wil je maagd blijven tot je huwelijk? Anale seks is jouw homeboy.

Top en bottom
In de gayscene geven ze dingetjes graag een naam. Zo heb je een top en een bottom. Top geeft, bottom neemt. Eet je van twee walletjes, dan ben je ‘versatile’.

Anaal gevaar
Ben je een enthousiaste kontneuker? Let dan even op. Met hard raggen maak je al snel de wand van de darm kapot. Deze is erg dun, dus hiv en aids liggen op de loer. Gebruik een condoompje en je zorgen zijn verleden tijd.   

Een bruine anjer uitscheuren is trouwens a-relaxed. Begin daarom rustig met een vinger en gebruik veel glijmiddel op waterbasis. Gaat de vinger lekker, kom dan met wat grover geschut.

Maar genoeg geluld. Tijd voor een anaal goed feestje!

Spuiten en Slikken

Over S&S

Hier vind je je dagelijkse dosis seks- en drugs info. Er wordt gespoten, onderzocht, geslikt, meegemaakt, getest en geneukt. In naam der wetenschap. En uit liefde voor jullie.

Zoeken

Heb je ons iets te melden? Iets liefs, iets geils, iets geks? Social ons! Kusje.