anabolen_3695800825.jpg

Anabole

Anabole steroïden. Een prestatie verhogend middel. En een chemische variant van het mannelijke geslachtshormoon testosteron. Dit zorgt voor extra spieropbouw. En geslachtsrijpheid. De redenen waardoor anabole gebruikers er als geile popeyes bij huppelen.

Anabole steroïden. Een prestatie verhogend middel. En een chemische variant van het mannelijke geslachtshormoon testosteron. Dit zorgt voor extra spieropbouw. En geslachtsrijpheid. De redenen waardoor anabole gebruikers er als geile popeyes bij huppelen.

Anabole spuit, slik of smeer je. En wordt ook gebruikt als medicijn. Vooral tegen hiv, impotentie, stagnerende puberteit en bloedarmoede.

Sinds de uitvinding in de jaren 50 worden anabolen door sporters misbruikt. Wielrenners gaan al decennia lekker op het goedje. Maar vooral bodybuilders staan bekend als snoepkonten. Door anabolen verander je binnen no-time van puddingtarzan in Popeye. Komt doordat de eiwitaanmaak in spieren door anabole wordt gestimuleerd. Ook gaan ze de afbraak van spiereiwit tegen. Hierdoor wordt de spiermassa groter.

Opblaaspop
Met slechts alleen snoepen word je geen levend ballonnetje. Anabole maken je agressief. Heb je zin om de hele dag in de sportschool te beuken. Daarnaast moet je ook je eetpatroon veranderen. Je moeders groentesoep is niet meer genoeg. Kwark en andere eiwitbommen zijn geliefd bij bodybuilders. Spierkwekers nemen vaak meer dan 100 keer de aanbevolen dosering anabolen.

Slappe pik
Het gebruik van anabole kan een aantal positieve effecten hebben. Je uithoudingsvermogen wordt veel groter. Komt door de aanmaak van extra rode bloedlichaampjes. Ook wordt het afweersysteem verbetert. Sporters worden geprikkeld om beter te presteren. En anabole verhogen het concentratievermogen. Winner!

Helaas zitten er ook wat haken en ogen aan het gebruik van anabole. Van een te zware kuur kun je acne, grote tieten, levertumoren, maagpijn, een opgezwollen gezicht en kleine balletjes krijgen. Daarnaast verhoogt het de kans op hartaandoeningen, hoge bloeddruk en  afname van goede cholesterol. Ook kun je niet meer plassen. Komt doordat je prostaat vergoot. Kun je rechtstreeks het bejaardentehuis in. Je hebt wel de hele dag zin in seks. Helaas werkt de pielemans dan weer niet mee. Niet zo heel gezellig voor de vriendin(nen).

Veel sporters gebruiken zware middelen om deze negatieve effecten tegen te gaan. Heb je al snel meer pilletjes dan je oma op het nachtkastje staan. Niet echt relaxt. Sommige bijwerkingen kun je zelfs met paardenmiddelen nooit meer verhelpen. Zit je dan met je grote borstkas voor de geraniums.

Na regen komt zonneschijn
Anabole zijn geestelijk en lichamelijk verslavend. Na een kuur ga je als een speer. Maar als het effect is uitgewerkt worden gebruikers vaak depressief en futloos. Ook de spiermassa neemt weer af. Wil je snel weer een nieuwe lading.

Vrouwen met snorren
Vrouwen gaan helemaal fout op anabolen. Krijgen ze lichaamsbeharing, een zware stem en een verstoorde menstruatiecyclus van.

Het gebruik van anabole als prestatie verhogend middel is verboden. Toch wordt het gebruik van anabole steeds populairder. Vooral onder amateursporters. Moet je wel eerst een dealer scoren. Beter ga je gewoon lekker een potje voetballen. Of eet je wat extra kwark en spinazie. Blijf je ook prima in vorm. Scheelt een hoop gezeik. Als je klachten ondervindt van anabole kun je trouwens hier terecht.

Spuiten en Slikken

Over S&S

Hier vind je je dagelijkse dosis seks- en drugs info. Er wordt gespoten, onderzocht, geslikt, meegemaakt, getest en geneukt. In naam der wetenschap. En uit liefde voor jullie.

Zoeken

Heb je ons iets te melden? Iets liefs, iets geils, iets geks? Social ons! Kusje.