Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Zo gebruik je een cockring

  •  
27-03-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
236088 keer bekeken
  •  
cockringgg
‘If you like it, then you should have put a ring on it.’ Luister naar Beyoncé! Want als je van je pik houdt, moet je er een ring omschuiven. Een cockring dus. En dit is waarom.
Wat is een cockring?
Een cockring, de naam geeft ’t al een beetje weg, is een ring voor je lul. Hij zorgt voor hardere piemels, die langer stijf blijven. Chill! Sommige mannen dragen ‘m ook als sieraad of omdat ze het geil en kinky vinden. Cockringen gaan trouwens al eeuwen mee. Zo rond ’t jaar 1200 werd er al over gepraat door geile oerbeppies. Maar die ringen waren waarschijnlijk van steen. Of hout. Auw.

Keiharde knots
Een cockring gaat om de basis (het begin) van je lul, daar blijft ie strak zitten. Je kan er ook voor kiezen om je hele balzak ook erdoorheen te doen. Sommige mannen vinden dat lekker, dus jij misschien ook. Of juist totaal niet. Kwestie van proberen dus. Doordat zo’n ring best strak zit knelt het je lul een beetje af. Daardoor kan al ’t bloed wat zich in je kloppende staaf heeft verzameld niet meer weg. En houdt ie je erectie dus langer vast.

Hoe plaats je ‘m?
Doe een beetje glijmiddel aan de binnenkant van de ring en op je dop. Schuif de cockring om je slappe, of niet helemaal stijve harrie heen. Als je een verstelbare of rekbare ring gebruikt kan ie ook om je harde piel geschoven worden. Schuif ‘m helemaal naar de basis van je tampeloeres, tegen je buik of het dotje schaamhaar dat daar groeit (als je dat hebt). De ring trekt zichzelf strak als de lul hard en dik wordt. Het is de bedoeling dat ie strak zit, maar niet zó strak dat je het idee hebt dat je lul afsterft. Sowieso: als dingen pijn doen, paars worden of gekke vormen krijgen is het NIET goed en moet je ‘m direct afdoen. Zit ie chill? Jets hem erin dan! Je kan ‘m namelijk gewoon omhouden tijdens de seks. Als je lul na het klaarkomen weer slap wordt kan je hem afschuiven.

Let wel op!
Zoals we al zeiden: een paarse, kloppende lul die op knappen staat is niet goed. Dus gebruik ‘m niet te lang achter elkaar. Dan worden je bloedvaten afgekneld en is er kans op blijvende schade. Een te strakke cockring is ook gevaarlijk, dus zorg dat ie niet te klein is. Een handige richtlijn is om ‘m maximaal 20 minuten per keer te gebruikten. En vis hem niet dagelijks uit je nachtkastje, maar doe dat af en toe.  

De keuze is reuze
Ga je voor ’t eerst een ring om je dop schuiven? Dan kan je ’t best kiezen voor een siliconen cockring. Die zijn zacht en rekbaar. Dus minder kans op beginnersongelukjes. Dus minder kans op pijn. En je kan ze omdoen als je een slappe lul hebt, maar ook als ie stijf is. Ideaal! Als je een beetje ervaring hebt kan je kiezen voor een metalen (RVS) cockring. Het is dan wel heel erg fucking belangrijk om de goede maat te kopen. Hij geeft namelijk niet mee en kan als ie (veel) te klein is schade aan je zenuwen veroorzaken. Ga je ‘m met je schatje gebruiken? Kies dan een vibrerende cockring. Die zorgt ervoor dat jullie beide trillend op jullie beentjes klaarkomen. Toe aan next level neuken? Dan bestaat er bijvoorbeeld ook een cockring met wifi. Jup. Met wifi. Kan je gewoon altijd en iedereen een hotspot aanbieden. Hij heeft zelfs een soort ingebouwde stappenteller! Die telt dan natuurlijk niet je stappen, maar hoe vaak je ‘m erin stoot. #fitboy

Meer over piemels? Dat zie je vanavond om 22:00 op NPO 3!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.