Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Zieke sekstrend in opkomst: Stealthing

  •  
26-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
374 keer bekeken
  •  
Naamloos-1
Een potje seksen doe je met een rubbertje. Niet altijd natuurlijk. Als je beide getest bent dan kan je prima een kale knots in het gaatje duwen. Maar tot die tijd is een snikkelzak wel zo verstandig. Anaal is het trouwens minder verstandig om onbeschermd door te drukken. Spoel dan eerst goed de anus of doe gewoon een connie om. Maar goed, er is dus een enorme groep achterlijke tarrelkauwers in Amerika die daar schijt aan heeft. Zij roepen massaal op om tijdens de seks het condoom van je pik te trekken. En dat noemen ze dan Stealthing. #watdeneuk
Er zijn zelfs hele internetfora waarop mannen worden aangemoedigd om dit te doen. En de reden erachter is dat ze vinden dat zij het recht hebben om hun zaad te verspreiden. Ennuh, spartelt ze tegen? Dan moet je een echte man zijn en met grof geweld je sloopknots naar binnen werken. Of haar een paar flinke stompen geven. Die tip geven reaguurders op de duistere fora. Gewoon verkrachting dus.
Dus als een gast het bij jou probeert te flikken. En stiekem even het neukballonnetje er vanaf trekt. Trek dan ook even zijn balzak eraf. NIET OKÉ DIT! Heb je een beter ideetjes over hoe je met dit soort lui omgaat? Drop het in de comments!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.