Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Wiet voor betere orgasmes bij vrouwen

23-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
5300 keer bekeken
  •  
Naamloos-1
Wiet is een wondermiddeltje. Goed voor van alles en nog wat. Je voelt je chiller dan een raketje in de vriezer. En het helpt tegen allerlei kwaaltjes en ziektes. En in Amerika hebben ze een speciale wietsoort gekweekt die een extra trucje kan. Namelijk: vrouwen nóg lekkerder en beter klaar laten komen.
Sexxpot
De wiet  heeft een THC-gehalte van maar 14%. En daarom word er je wel een beetje high van. Maar niet vreetkick stoned. Dus heb je nog genoeg energie om even flink aan de bong te zuigen. Of om een flinke top in de vaporizer te drukken. Seksen dus. Volgens de bedenker Karyn Wagner zorgt de wiet namelijk voor moeilijk lekkere orgasmes bij vrouwen.
Stoned neuken
Maakt deze specifieke wietsoort seks echt veel beter dan andere wiet? Dat weten we niet. Wel weten we dat een potje neuken terwijl je licht stoned bent sowieso lekker is. En daar hoef je heus geen speciale neukwiet voor te kopen.
Gewoon doen
Haal een zacht wietje bij de shop. Draai een lichte joint. Neem een paar hijsjes. Doe een paringsdansje. Hoeft niet per se. Maar gewoon voor de leuk. En ga lekker seksen. Is sowieso het proberen waard. Als de seks slecht is dan ben je in ieder geval stoned. En je hebt geneukt. En als de seks goed is dan heb je lekkere seks gehad. En je bent stoned. Winnen dus.

Meer over:

wiet, neuken, blowen, stoned, seks
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.