• Hihaaaa!_3119425898.png

  Waarom bovenop zitten beter is

  Hihaaaa!

  Hoi dames. Slepen jullie dit weekend weer een prachtige man aan z’n haren je bed in? Ja? Good for jullie! Maar zet ‘m dan wel in standje Cowgirl of Reverse Cowgirl. Want wij hebben 7 redenen waarom dat fokking geil is. Hihaaa!

  # Uitzicht? Check!
  Als je bovenop rijdt, heeft iedereen het best mogelijke uitzicht. De skyline van Tokyo, New York en Sidney is er niets bij. Want jij en je airbags vliegen alle kanten op. En je kan in die Curaçaose koraalblauwe ogen van je boy staren. Of z’n Channing Tatum-torso eens goed bekijken, zónder over te komen als een vieze gluurder.

  Bovendien hoef je er niet constant bij stil te staan of je misschien een driedubbele onderkin hebt. Niet dat dat erg is. Maar het wil nog wel eens gebeuren als je missionaris doet.

  # Doei kramp!
  Als je kan kiezen voor kramp of geen kramp, waar kies je dan voor? Juist! Geen kramp! En als je bovenop zit, heb je daar sowieso minder kans op. Want je houding is gewoon chiller. En soms vind je het gewoon niet zo fijn om dubbel gevouwen te worden als een boterhammetje pindakaas. Maar als je on top bent: no peanut butter jelly sandwich for you!

  # Boobie Time!
  Vind je dat je harry’s te weinig aandacht krijgen? Put ‘m in cowboy-position! Je kokosnoten zijn totally ready to rumble. Hij hoeft alleen nog even z’n armen uit te klappen. En ze vast te pakken dan.

  En stel nou dat hij het veel te hard speelt, kun je hem altijd nog een klap in z’n gezicht geven om ‘m af te remmen. En ‘m daarna natuurlijk weer zachtjes over z’n Channing-Tatum-torso aaien.

  # Controlfreak
  Niet HIJ, maar JIJ bepaalt de snelheid. Tuurlijk moet je nog wel een beetje rekening houden met je bijrijder. Jij kan het misschien heel leuk hebben in constante Schumacher-snelheid. Maar hij wil misschien ook af en toe als je oma in de bebouwde kom rijden. Daarna kunnen jullie altijd nog full speed voor de finish. Dat als de popo je zou aanhouden, je meteen je rijbewijs zou moeten inleveren. En je babe ook.

  # Geil-o-tron 2000
  Voor de ‘FINISH HIM’. Het is gewoon geiler als een dame bovenrijdt. Haar los, heupen los en je maakt hem gekker dan een winnend WK. Oké, bijna dan. En heb je zin in wat anders? Draai je om. Kan ie meteen die lekkere kadetten van je onder handen nemen.

Spuiten en Slikken

Over S&S

Hier vind je je dagelijkse dosis seks- en drugs info. Er wordt gespoten, onderzocht, geslikt, meegemaakt, getest en geneukt. In naam der wetenschap. En uit liefde voor jullie.

Zoeken

Heb je ons iets te melden? Iets liefs, iets geils, iets geks? Social ons! Kusje.