• Nieuwe libidoboost_2979451927.jpg

  Viagrapil maakt vrouw 2 uur geil

  Nieuwe libidoboost

  Vier op de tien dames heeft weleens last van een wip dipje. Geen stress. Wetenschappers zijn namelijk bezig met een nieuw medicijn dat vrouwen twee uur lang hitsiger maakt dan Patricia Paay bij een plastische chirurg. Feestje?!

  Niet de Jeugd van Tegenwoordig. Maar Orlibid heeft volgens eigen zeggen de gouden formule. En wel met de ORL101 pil! 15 minuten voor het wippen effe slikken. En shit is going down. Kun je die futloze nachten met je teddybeer ook weer skippen. 

  Seksbom

  In de pretpil zit namelijk een synthetische versie van melatonine. En dat triggert zowel de boel in de onderbroek als in de bovenkamer. Nog nooit eerder was het gelukt om deze stof in een pil te verwerken. Tot vandaag dus. Volgens de makers is dit dan ook dé manier om vrouwen op te winden.

  “Voor vrouwen is het heel belangrijk dat ze mentaal ook openstaan voor seks. Daarom hebben we een synthetische versie van het melatonine hormoon gemaakt. Dat is een lustopwekkend hormoon waarvan vrouwen uit de kleren willen”, aldus ontwikkelaar Mike Wyllie.

  Beter seksleven
  Behalve misselijkheid, kleine bijwerking, heeft de libido-pil alleen maar voordelen. Naast een nat onderbroekje, verliezen de dames ook nog de nodige kilootjes. Komt door al die lange, inspannende nachten. Ook controleert de pil je eetlust. Kun je die centen voor een maagverkleining ook weer voor andere dingen gebruiken. Een nieuwe sekskelder ofzo.

  Ook de mannen kunnen hun sportschoolabonnement opzeggen. De ORL101 zou namelijk ook de heren doen steigeren. Moeten de ontwikkelaars alleen nog wel effe wat proefkonijntjes vinden.

  Als het medicijn wordt goedgekeurd ligt hij eind 2015 in de Engelse apotheken. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.

Gerelateerd

S02E22 Kamagra_Leeg_THUMB

Bastiaan heeft seks met Kamagra op | Drugslab

In deze video probeert Bastiaan Rosman Kamagra om te zien wat het doet m...

sekskillers art

Deze dingen killen je seksleven

Een ongeplande natte scheet, je moeder die ineens binnenloopt of je kat ...

vis goed voor seksleven

Visliefhebbers neuken erop los

Smikkel jij af en toe een zalmpje? Of bestel je standaard een pizza Tonn...

Over S&S

Hier vind je je dagelijkse dosis seks- en drugs info. Er wordt gespoten, onderzocht, geslikt, meegemaakt, getest en geneukt. In naam der wetenschap. En uit liefde voor jullie.

Zoeken

Heb je ons iets te melden? Iets liefs, iets geils, iets geks? Social ons! Kusje.