• Meld het!_3264447184.jpg

  Te maken met discriminatie of geweld?

  Spuiten en Slikken Meld het!

  In aflevering 10 hadden wij Tanja Ineke, Bas en Jordy in de uitzending. Zij vertelden openhartig over hoe treurig het eigenlijk gesteld is met Nederland als het gaat om bijvoorbeeld homoseksualiteit. Geweld en discriminatie is namelijk nog steeds dagelijks aan de orde. 

  Ben jij homo, lesbiënne, bi of transgender en heb jij te maken gehad met discriminatie en/of geweld? Meld dit! Op die manier draag je zelf ook bij aan verandering. De politie heeft daar een speciaal team voor in het leven geroepen, Roze in Blauw.

  # Roze in Blauw
  Dit team behandelt zaken als het gaat over discriminatie en geweld met betrekking tot seksuele geaardheid. Ze kunnen je helpen met je aangifte, maar ook eerst met je praten over de situatie. Maar alleen als je dat zelf wil natuurlijk. Check Roze in Blauw voor meer informatie en ook de website van COC Nederland is het checken waard.

Spuiten en Slikken

Over S&S

Hier vind je je dagelijkse dosis seks- en drugs info. Er wordt gespoten, onderzocht, geslikt, meegemaakt, getest en geneukt. In naam der wetenschap. En uit liefde voor jullie.

Zoeken

Heb je ons iets te melden? Iets liefs, iets geils, iets geks? Social ons! Kusje.