Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Spuiten en Slikken LIVE - Loverboys en Seks op drugs

  •  
06-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
331 keer bekeken
  •  
aflevering 2
Heb je de live uitzending gemist? Geen probleem! Die kan je hieronder terugkijken. In deze aflevering hebben we het over seks op drugs. De één gaat er heel lekker op maar bij een ander komt er niet veel van terecht. En Sahil gaat undercover om meisjes te lokken. Ook spreken we een ex-lovergirl, zij was eerst slachtoffer van loverboys maar heeft zelf ook meisjes geronseld.
Tip voor de volgende keer: live kijken is veel interessanter! Wacht, niet direct een teiltje pakken om in te kotsen door dit promotiepraatje. Tijdens het programma kan je namelijk live vragen stellen aan onze gasten via Instagram DM's en via de Facebook live feed. In deze uitzending kon je dus vragen stellen aan een ex-lovergirl en over seks onder invloed van drugs. En volgende week kan je Jurre dingen laten doen terwijl hij aan de ketamine is. Elke dinsdag rond 22:00 uur naar NPO 3 kijken dus!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.