• #YOUTUBE_2858671462.png

  Nieuwe webserie: Queer Amsterdam

  Artikelen #klikenkijk

  Queer Amsterdam is dé nieuwe dramaserie van BNN! Hetero's, homoseksuelen, biseksuelen, mannen en vrouwen worden allemaal in een hokje geknald. Lekker makkelijk en overzichtelijk. Maar voor sommigen juist mega kut. Want niet iedereen past in zo'n hokje. Daarom sloopt Queer Amsterdam die hokjes, weg ermee!

   

  Aflevering 1: Je komt er niet in
  Sam komt uit de kast als transman terwijl zijn broer Jesse zijn debuut als drag maakt. Ondertussen maakt Mira een plan om tijdens Gay Pride een feministisch statement te maken met een Free the Nipple actie.

  Aflevering 2: We moeten dit doen!
  Sam en Robin gaan shoppen voor een packer en ondertussen speelt Jesse een wedstrijdje swipen met zijn collega's.

  Aflevering 3: Who's the man?
  Sam probeert indruk te maken met zijn nieuwe packer terwijl Mira betoogt dat het laten zien van je borsten een politiek statement is dat hard nodig is in een door mannen gedomineerde maatschappij.

  Aflevering 4: You're the man!
  Mira komt hospiteren bij Sam en Jesse. Jesse is direct fan maar Sam weet zich geen houding te geven.

  Aflevering 5: Ga je zo de deur uit?
  Sam wil wel sorry zeggen tegen Mira maar weet niet goed hoe. Mira breit ondertussen bivakmutsen voor haar actie en noemt Sam een conservatieve bitch. Jesse is gewoon zijn fabulous zelf.

  Aflevering 6: Ik boven, jij onder?
  Mira en Sam laten zien dat verhuizen heel awkward én romantisch kan zijn terwijl Jesse een spannende encounter heeft in de darkroom met Bram en een onaangekondigde +1.

  Aflevering 7: Wat moet ik aan?
  Sam raakt in lichte kledingcrisis als Mira met hem wil gaan zwemmen. De date begint romantisch maar Sam worstelt enorm met zijn gevoelens, waardoor de date een andere wending krijgt.

  Aflevering 8: Kiezen
  Jesse probeert in een spectaculaire performance uit te leggen wie hij is en hoopt zo Brams hart te veroveren. Ondertussen vraagt Mira zich af of ze nou op het geslacht of de persoon valt.

  Aflevering 9: Volg de tepels
  Sam heeft al z’n awkwardness ten opzichte van tepels overboord gezet om tijdens Gay Pride een ultieme actie op te zetten. Grote vraag blijft: zal hij Mira voor zich winnen? *tromgeroffel*

Gerelateerd

sekswerk thumb

10 X DE ONGESCHREVEN REGELS VAN DE WALLEN

Sex, drugs en rock ’n roll. Dat is waar de Wallen om bekend staan. Toch ...

OR Lowlands

Reportage: Gaybar op Lowlands

Spuiten en Slikken gaat op reportage! Onze lekkere nieuwslezers ontdekke...

linda

Trippers afl. 7: Homoseksualiteit in Amerika en Malanka

Geraldine reist naar de VS om zowel de voor- als tegenstanders van homos...

Spuiten en Slikken

Over S&S

Hier vind je je dagelijkse dosis seks- en drugs info. Er wordt gespoten, onderzocht, geslikt, meegemaakt, getest en geneukt. In naam der wetenschap. En uit liefde voor jullie.

Zoeken

Heb je ons iets te melden? Iets liefs, iets geils, iets geks? Social ons! Kusje.