Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Poll - Heb jij een specifieke fetisj?

  •  
28-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
525 keer bekeken
  •  
keihard bomen met je tampie bestrelen
Er bestaan bizar veel fetisjen. Noem iets en er is iemand die er een kloppende clit of dop van krijgt. Zo zijn er mensen die een kletsnat slakkenspoor achterlaten van een paar flinke ruften. Er zijn mensen die een hijgende paal krijgen als ze een ongestelde vrouw ruiken. En er zijn mensen die bloedgeil worden van ballonnen. Maar hoeveel mensen hebben eigenlijk een fetisj? En dan bedoelen we ook echt een fetisj en niet een voorkeur. Als jij het lekker vindt om een paar spankjes te krijgen als je neukt dan telt dat niet. Nee, we willen weten of jij geil wordt van iets speciaals, iets specifieks. Denk aan bepaalde lichaamsdelen buiten bijvoorbeeld pikken, kutten, billen en tieten om of juist van voorwerpen en materialen. Laat het ons even weten!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.