• cokeketa

  Let op: vervuilde coke en keta in omloop

  Artikelen #verteldoor

  Poeder jij je neus weleens? Opletten dan! In de regio Rotterdam en in Noord-Brabant zijn namelijk vervuilde cocaïne en ketamine in omloop. De coke en keta bevatten sporen van atropine. Een fokking gevaarlijk stofje. Het kan namelijk zorgen voor ademhalingsproblemen en hartritmestoornissen, met dodelijke afloop.

  Als je te veel atropine binnenkrijgt kan je ook last krijgen van rusteloosheid, hallucinaties, een verminderd bewustzijn en epileptische verschijnselen. Hoe dat stofje in de drugs terecht is gekomen, is niet duidelijk.

  De samples met de vervuilde coke en keta kwamen van testlocaties in Noord-Brabant. Het Nationaal Vergiftigingen Informatie Centrum heeft meerdere meldingen gekregen van mensen die onwel zijn geworden in de regio Rotterdam. 

  Maar niet alleen in Brabant en Rotterdam moet je opletten. Het kan namelijk heel goed zijn dat de vervuilde drugs ook op andere plekken in Nederland in omloop is. Opletten en verder vertellen dus!

Gerelateerd

meldpunt drugsdealers

VVD wil meldpunt voor nummers van drugskoeriers

De VVD in Amsterdam wil een meldpunt waar je telefoonnummer van drugskoe...

XTC oog

Dit moet je weten over XTC

De kille winter is voorbij en je tante Tieneke heeft inmiddels alweer ee...

gwenketa

Gooi Terug Donderdag - Gwen aan de ketamine

Gwen snoof een paar jaar geleden voor de eerste keer ketamine. En dat wa...

Spuiten en Slikken

Over S&S

Hier vind je je dagelijkse dosis seks- en drugs info. Er wordt gespoten, onderzocht, geslikt, meegemaakt, getest en geneukt. In naam der wetenschap. En uit liefde voor jullie.

Zoeken

Heb je ons iets te melden? Iets liefs, iets geils, iets geks? Social ons! Kusje.