Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Dit soort mannen laten je het vaakst komen

06-01-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
3915 keer bekeken
  •  
#klaarkomannen_3162603179.png
Een vrouw lekker laten komen. Sommige mannen doen het moeiteloos en anderen bakken er niks van. Dat kan aan hem liggen maar ook aan haar. Niet iedere chick climaxed even makkelijk. En niet iedere man likt als Lassie. Maar wat voor soort mannen zorgen voor de meeste en lekkerste orgasmes?
Wat dan?
Nou, dat hebben onderzoekertjes voor je uitgezocht. Aardig van ze. Ze stelden een vragenlijst op en schotelde die voor aan vrouwelijke studenten. Er werd gevraagd hoe vaak ze klaarkwamen, hoe hard ze kwamen, hoe vaak ze neukten en allerlei vragen over hun moppies. Daaruit bleek dat vooral zijn inkomen, gevoel voor humor, looks en de breedte van zijn schouders invloed hebben op haar orgasmes. 
Humor
Laat me niet lachen. Of nee, doe maar wel. Want vrouwen die hun partner grappig vonden seksten vaker en kwamen vaker klaar tijdens de seks. Ook zetten vrouwen met grappige mannen vaker zelf de eerste stap naar een potje plompen.
Knapperds en knaken
En hoe zit het dan met dat inkomen en die looks? Nou, hoe vaak de vrouwen klaarkwamen is gelinkt aan zijn gezinsinkomen, zelfvertrouwen en hoe aantrekkelijk hij is. En vrouwen die hun man aantrekkelijk vinden komen intenser klaar. Net als vrouwen met breedgeschouderde vriendjes. En ook de mening van haar vriendinnen heeft invloed op haar orgasme. Chicks met vriendjes waar hun vriendinnen ook wel een trucje op kunnen, hadden intensere orgasmes.
Dus ik ben fokt?
Nee, niet direct onzeker worden. Het gaat erom dat de vrouw haar man aantrekkelijk vindt en kan lachen om zijn grapjes. Smaken verschillen net als een gevoel voor humor. De een valt op dik en de ander op dun. De een houdt van poep en plas humor en een ander gaat stuk om woordgrapjes. Potjes en deksels enzo.
Wat je wel kan doen
Seksen kan je leren. En oefening baart kunst. Zoek op hoe je het best kan beffen en vingeren en vraag wat ze lekker vindt. Dan komen die orgasmes vanzelf. Maar zorg dus ook dat je er een beetje goed uit ziet . Ga sporten, trek wat leuks aan en doe een kwakje gel in je haar. Jij vindt het ook leuk als zij haar best doet voor jou. #komtvantweekantenenzo
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.