Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

In deze steden scoor je het makkelijkst een neukertje

  •  
08-06-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
17548 keer bekeken
  •  
Untitled-1
De tentamens zijn gemaakt. Scripties zijn ingeleverd. En als je al fulltime werkt dan heb je sowieso geen sociaal leven en is het eigenlijk altijd tijd voor vakantie. Dus hitsige singles: haal jullie natte vingers en fap-vuisten uit jullie slipjes en boxers. Het is tijd om een vakantie te boeken! Maar waar moet je heen? Nou, als je makkelijke wipjes wil regelen tijdens je vakantie dan moet je naar de volgende plekken.
Europees stedentripje
Geen zin of gewoon geen knaken voor een reisje buiten Europa? Geen probleem. Er staan namelijk vijf Europese steden in de top tien! Dat blijkt uit een vet groot wereldwijd onderzoek . Op nummer één staat Parijs. De stad van de liefde. Maar ook van de lust. Want de stad scoort op het gebied van seksuele activiteit en swingers een 9.9! Naast kaas, wijn en stokbrood houden onze overburen ook wel van een lekker stukje pik of puni. #trèssavoureux #betekentheellekker #volgensgoogletranslate
Al te vaak geweest
Geen zin in Franse brie? Dan ga je toch lekker naar Londen, Berlijn of Ibiza. Daar lusten ze er ook wel pap van. Londen staat op nummertje drie en vooral de LGBT-community is daar goed geaccepteerd. Net als in Berlijn trouwens. Waar ze overigens ook een dikke tien scoren op het gebied van swingen. Open relaties dus. En Ibiza scoort vooral erg hoog op het gebied van seksuele activiteit en het gebruik van seksspeeltjes. Lekker experimenteren dus. #holasenorita
Wipkikkerlandje
Maar je hoeft eigenlijk het land niet eens uit. Amsterdam is namelijk een behoorlijk geil stadje. De andere steden scoorden ietsje hoger. Maar de titel ‘10 e geilste stad ter wereld’ is ook wat waard. En het scheelt aardig in de reiskosten. Plus: Amsterdam heeft natuurlijk een seksgarantie. Als je aan het einde van de avond nog steeds geen gewillige kerel of chick hebt gevonden, dan loop je toch lekker een rondje over de wallen? #praatnederlandsmetme
Buiten Europa
Iets meer money en reislust? Dan is jouw beste optie Rio de Janeiro. Niet zo gek natuurlijk, met al die verdomd geile carnavalspakjes, stringetjes en gespierde blote basten. Rio scoort een tien op seksuele activiteit. En ze houden ook wel van seksuele experimentjes. Een beetje variatie is altijd goed!
Zin City
Als je Portugees niet zo best is, dan kan je beter naar Amerika. De steden Los Angeles, New York City en Las Vegas staan namelijk ook in de top 10. In Los Angeles en New York houden ze vooral van porno kijken en experimenteren. En zijn ze ook nog eens vet seksueel actief. In Las Vegas iets minder, maar daar heb je weer vet veel seksueel getint entertainment en hitsige swingers. Het heet niet voor niets ‘Sin City’!
Boek ‘m!
Dus als je een geil vakantietje wil boeken dan moet je naar een van deze steden. Staat jouw bestemming er niet tussen? Check het onderzoek dan zelf eventjes. Er staan namelijk véél meer steden en hun scores in de lijst!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.