Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Dumpen via Spotify

  •  
10-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
54 keer bekeken
  •  
spotifydump2
Iemand dumpen is altijd kut. Gezeik, laf gedoe of ghosten. Ghosten? Ja, compleet van de aardkloot verdwijnen en niks meer van je laten horen. Maar niet getreurd! Want het is 2017. Dus je kan gewoon iemand dumpen via een Spotify playlist.
In het begin is het allemaal leuk en lief en geil. Je kan niet van elkaar afblijven, wipt als konijnen en de meest creatieve appjes vliegen heen en weer. Om maar duidelijk te maken hoe lekker en leuk de ander is. Maar als ’t op dumpen aankomt verdwijnt ineens alle creativiteit. ‘Dat moet anders kunnen’, dacht deze chick. 
So my sister has gone on a couple of dates with a guy named Wyatt but she likes someone else so she made him a Spotify playlist and... pic.twitter.com/kJmgrUBwqb
Ze maakte een playlist aan op Spotify. Gaf ‘m als titel: ‘To: Wyatt’ en liet de muziek de rest doen. Waarom zou je zelf moeite doen als Ed Sheeran, Trey Songz en James Arthur het ook voor je kunnen opknappen. Net zo makkelijk. 
STFU
Wyatt had iets meer te doen in z’n leven en maakte ook een subtiel playlistje voor haar.
@errikkxa I made her one back btw pic.twitter.com/2ekiEAQqz8

Wat zou jouw playlist zeggen? Die van ons zoiets.


Offfff dit:
Playlistje
Playlistje2
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.