Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Doe de politieke sekswijzer

  •  
28-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
327 keer bekeken
  •  
stemmenseks2
Seksuele voorlichting op alle scholen. De pil wel of niet in het basispakket. Wereldwijd veilige abortus. Het is allemaal politiek. En dat lijkt suf gelul, maar het is best wel een beetje belangrijk. Voor je eigen toekomst enzo. Maar waarschijnlijk zie je door de bomen het bos niet meer. Met de Politieke Sekswijzer kan je checken welke partij het beste past bij jouw mening over seksdingen.
“Veel mensen hebben het niet door, maar de politiek heeft wel degelijk invloed op de seksualiteit van mensen. Op de gelijkheid tussen mannen en vrouwen of op homo-emancipatie. Deze stemwijzer laat door middel van stellingen zien hoe politieke partijen denken over deze issues,“ legt Ton Coenen, directeur van Rutgers (mede-initiatiefnemer van de app) uit.

Hierrrr doe je de politieke sekswijzer. 

Nog meer hulp bij ’t kiezen (en seks)
De wereld bestaat natuurlijk uit méér dan alleen seksdingen. Jouw leven bestaat toch ook niet alleen porno? Wel? Nou, dan doe je maar alsof. Heb je nog meer hulp nodig bij het kiezen? Er is nu de #BOOS app! Ye-hes. Wat kan je daar dan mee? NOU. Je kan een kieskompas doen. Er zit een soundboard van jouw favoriete #BOOS geluiden. En nog meer dingen. Download dan. Helemaal voor graties in de Play Store en App Store.
Hierrrr voor iPhone en hierrr voor Android. 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.