• #wipposities_2411842277.png

  Dit zijn ’s werelds favoriete seksstandjes

  Artikelen #wipposities

  Bijna iedereen houdt van seks. Een gewoon potje neuken. Pik in kut. Pik in kont. Vingeren, zuigen en likken. Onderop, bovenop, tussenin. Maar houden we ook allemaal van dezelfde seks? Wat zijn de verschillen tussen mannen en vrouwen? En wat zijn de verschillen tussen hetero’s, biseksuelen en homoseksuelen (mannen en vrouwen)? DrEd zocht het tot het bilnaadje uit. 

  Trouwe viervoeter
  Gemiddeld wordt door alles en iedereen het liefst keihard doggystyle geneukt. Broek uit, sappen laten vloeien en swanzen laten zwellen of voorbinddildo voorbinden. Knietjes op de vloer. Staaf in het gaatje. Kut of kont, dat maakt niet uit. Want dit is het favoriete knalstandje van de menschheid.

  Burgerlijk rodeorijden
  Bij de mannen komt het cowgirl standje op nummer twee en missionaris op drie. Vrouwen draaien dat om. Zij gaan iets liever op hun rug liggen dan dat ze rodeorijden. En buiten deze top drie verschillen de penissen en vaginaatjes nog meer. Zo hebben vrouwen op nummer vier beentjes in de nek staan. Terwijl mannen die pas op de achste plek zetten. Op nummer vier plaatsen zij de reverse cowgirlstyle. #wantbillenkijken

  Kontseks
  Over anale seks zijn mannen en vrouwen het ook niet eens. Mannen hebben kontjeknallen op de negende plaats staan. En vrouwen houden hem buiten de top 10. Al staat lik op stuk beleid bij beide op nummer zeven. Orale seks dus. En daar valt rimmen ook onder. Technisch gezien. Maar waarschijnlijk bedoelen ze daar niet pindakaas uit het potje likken mee. #helaaspindakaas

  Aardig verschil
  Hetero’s, biseksuelen en homoseksuelen hebben alle drie een andere knal top vijf. Maar allemaal vinden ze doggystyle het lekkerst. Verder hebben homoseksuelen een net iets andere voorkeur. Op zich logisch, want zij moeten met ander speelgoed spelen. Of beter gezegd met hetzelfde speelgoed spelen. Zo hebben zij op volgorde: doggy, missionaris, 69, oraal en anaal in hun top vijf staan. Hetero’s hadden: doggy, missionaris, cowgirl, reverse cowgirl en beentjes in de nek. En biseksuelen knalden het liefst: doggy, cowgirl, missionaris, beentjes in de nek en anaal.

  Burgerlijk wipland
  De onderzoekers checkten ook wat de favoriete standjes van verschillende landen waren. En Nederlanders zijn behoorlijk burgerlijk in bed. Ons favoriete knalstandje is namelijk missionaris. Helemaal niks mis mee natuurlijk. Lekker elkaar aankijken terwijl het vlaggetje in het de kaas wordt geprikt. Een beetje saai, maar wel lekker. #metsaus

  Hier fantaseren mannen over
  En dan tot slot nog een stukje seksfantasie. De fantasie van de gemiddelde man is vrij lastig te realiseren. Op nummer één staat nummertje 69 terwijl je staat. En daar moet je een flinke zooi spierballen voor hebben. Op nummer twee zetten de heren anale seks. En daarmee bedoelen ze waarschijnlijk iemand anders anaal nemen. Of niet. Misschien willen ze hun eigen sterretje wel tot rondje omtoveren. En op nummer drie staat op de tafel neuken. #tafeltjedekje

  En dit laat chicks kronkelen
  Vrouwen zetten tafelseks bovenaan hun lijst. Gordijntjes dicht, kleertjes uit en aanschuiven maar. Op nummer twee staat de knielende kruiwagen. Dat is een soort doggystyle, maar dan moeilijk. Wel goed te doen met een beetje oefening! En de top drie sluiten de dames af met de staande 69. Beetje lastig. Wel een goede reden om samen te gaan sporten!

  Conclusie
  Kortom als je een nieuwe gast of chick regelt: neem diegene dan missionaris of doggystyle. Daar gaat iedereen wel lekker op. En als je indruk wil maken op je lover, fuckbuddy of scharrel dan moet je de sportschool in. Een paar flinke spierballen kweken of juist een paar vetjes verbranden. Anders wordt staande 69 hem niet. En koop een stevige tafel. Met een potje tafelseks zit je ook altijd goed. En als je nog kinkyer wil doen dan moet je even onze batspelk bucketlist afwerken. Spanning en sensatie gegarandeerd. 

Gerelateerd

klaarkomentutorial

Tutorial: het orgasme

Seks is lekker en leuk, maar soms ook best ingewikkeld. Want hoe rol je ...

Seksmobiel spotify

De Seksmobiel playlist!

In de YouTube comments gaven jullie aan dat er een playlist moest komen ...

Is seks met je ex een goed idee

Is seks met je ex een goed idee?

Is het verstandig om een potje bedgymnastiek te doen met je ex? Of rolle...

Spuiten en Slikken

Over S&S

Hier vind je je dagelijkse dosis seks- en drugs info. Er wordt gespoten, onderzocht, geslikt, meegemaakt, getest en geneukt. In naam der wetenschap. En uit liefde voor jullie.

Zoeken

Heb je ons iets te melden? Iets liefs, iets geils, iets geks? Social ons! Kusje.