Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

De ‘heel ADE hard gaan’-smoothie

  •  
21-10-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
555 keer bekeken
  •  
#RECEPT_4035151848.jpg
Hey ADE’er, ga je lekker? Nu nog wel ja. Tot de fysieke en mentale terror na een avondje #hardgaan toeslaat. De ‘sorry mam ik heb veel te veel gesnoven/geslikt/gespoten. HELP!’ -kreet je meester wordt. En je uit reflex naar de vitaminepillen grijpt. Niet doen. Echt niet. Pillen en poeder genoeg gehad, toch? Wij hebben dé oplossing als je nog even door moet. Maar écht. Een soort ADE-viagra: hiermee blijf je echt lang hard (gaan).
Vitamine C, antioxidanten en Omega-3 vetzuren. Dat is wat je lijf wil na alle chemische vrolijkheid. Maar maar maar. Omega, da’s toch vis? Ja lekker toch: een stukkie zalm met oesters in de blender. Harder uit je giechel dan uit je grabbeltonnetje meuren. Ehm, nee. Gewoon nee.

Dus! Wij presenteren de ‘HEEL ADE HARD GAAN’-SMOOTHIE.
Even schudden, zuigen en doorslikken dat godensap.
Ingrediënten:
2 sinaasappels (vitamine C)
1 banaan (vol tryptofaan, wat opbeurend en ontspannend werkt)
150 gr boerenkool (vitaminen, mineralen, ijzer, ga zo maar door)
handje frambozen (antioxidanten en gewoon lekker)
300 ml water/melk/yoghurt (anders krijg je het niet door je strot)
Optioneel, want best goor:
1/2 tl Spirulina (vitaminebom en bevat achttien aminozuren én antioxidanten)
1/2 tl Chlorella (omega goed in het afvoeren van gifstoffen) 
Bereidingswijze:
Mik alles in de blender en je kan weer gaan met die knalbanaan. Geloof ons: het is echt mega simpel. Je hoeft niks te prakken, bakken of fijn te hakken. Gewoon zo die blender in kwakken. Dit kan je zelfs na die derde after nog. Echt. Doen!
Gáán met die knalbanaan!
Voor de échte diehards
Nu al VEUL te hard uit de bocht gevlogen deze ADE? Gooi er dan nog wat Griffonia-extract bij. Grif-wattes? Griffonia. Gewoon te koop op de interwebz. Een plant die bomvol 5-HTP zit. Wat dat doet? Vooral heel lief zijn voor je serotonine- en melatoninelevel. Die nogal laag zijn nu. Leuke bijkomstigheid: de plant schijnt een afrodiserende werking te hebben. Je wordt er geil van dus. #datwordtneuken
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.