• Vakantieboeken _1989823226.jpg

  De 8 meest geile landen

  Vakantieboeken

  Waar je nu weer in godsnaam heen moet op vakantie? Waar ze het geilst zijn natuurlijk! Weet je natuurlijk niet op voorhand. Maar wij wel. Dus presenteren we jou: de 8 meest seksueel bevredigende landen!

  # Zwitserland

  Zwitserland is het neutrale jongetje van de klas. Behalve als het om seks gaat. Dan staat het jongetje vooraan met de broek op de knieën. Zwitserland doet namelijk goede zaken als het gaat om prostitutie (want: legaal), porno en seksuele voorlichtingsprogramma’s. Dat laatste beginnen ze zeg maar op de kleuterschool al mee. 21% van de Zwitserse bestempelt hun seksleven dan ook als ‘uitstekend’.

  Leuk feitje: 32% zet de bloemetjes letterlijk het liefst buiten. Kunnen we begrijpen met zo’n mooi landschap.

  # Spanje

  Ai te quiero! Volgens 15.000 vrouwen wereldwijd kent de Spanjaard de klappen van de sekszweep het beste. Met een volksdans als de Tango hadden wij eigenlijk ook niet anders verwacht. De Spanjaarden zelf zijn ook best content met hun kunnen: 90% is seksueel helemaal heppie de peppie. En een kwart geeft zichzelf zelfs een uitstekend! Vandaar dat de Spaanse worsten niet aan te slepen zijn.

  # Italië

  De liefde van de man gaat door de maag! Zeker in Italië. Met mama’s voorraadkast vol pasta’s en goede wijnen zit het bij de Italianen namelijk wel snor. Er wordt zelfs in de wijngangen geroepen dat vrouwen die twee glazen wijn per dag wegtikken, een beter seksleven hebben. Verklaard ook meteen waarom 64% van de Italianen seksueel bevredigd is. Volgens Men’s Health begint het verleiden in Italië al aan de eettafel. #voetjevrijen


  # Brazilië

  Billenland Brazilië doet het minnaartechnisch gezien lekker. Na de Spanjaarden scoren ze de hoogste ogen in bed. Vaak ook. Gemiddeld duwen de Brazilianen 145 per jaar de boel aan. Wat ongeveer neerkomt op zo’n 3x per week. Volgens de seksuele tevredenheidsformule komen wij dan uit op een ‘ tevreden’. Opvallend feitje: deze geile Latin Lovers zijn van alle landen het jongst wanneer hun maagdelijkheidsbloempje wordt geplukt.


  # Griekenland

  De Grieken lusten er helemaal pap van. Op de straten mag het misschien crisis zijn. In de onderbroek is het volop feest. Volgens een onderzoek van Durex gaan de Grieken namelijk het vaakst van Wippestein; zo’n 164 keer per jaar! Of ze seksueel tevreden zijn? You do the math. Reden hiervoor heeft niks met brede Mediterraans torso’s of billen te maken. Maar alles met hun communicatieve vaardigheden! De Grieken gooiden in de vierde eeuw voor Christus al hun seks struggles op tafel. En zoals je stoute oma altijd zei: communicatie is de sleutel tot een heleboel orgasmes!


  # Mexico

  Viva la Mexico! Mexicanen zijn heus niet alleen handig in drugs vervoeren. Of doelpunten maken. Ze scoren namelijk ook hoog tussen de lakens. 63% van de bevolking zegt seksueel tevreden te zijn. Mexicanen worden ook gezien als het geilste volk ter wereld. Ay, ay, ay!. Tja, dat Zuid-Amerikaanse temperamentje gaat ons bloed ook harder van stromen. Nog een pluspunt: Mexicanen hebben seksuele voorlichting hoog in het vaandel.

  # Australië

  Lekker down under gaan. De droom van praktisch iedere twintiger. Ondanks dat de wegen van Australië druk bezet zijn, heeft 75% wel eens onderweg doktertje gespeeld. Naughty, naughty! Daarbij fantaseren de Australische dames van álle vrouwen het meest over een trio. Ook partnertechnisch gezien zijn de Aussies het meest promiscue. De gemiddelde teller staat namelijk op 25 fuck buddies.

  # Nigeria

  Nigeria. Het land van de marathonlopers. En de marathonwippers! De Nigerianen houden hun agenda namelijk het langs vrij voor seks. Gemiddeld zo’n 24 minuten! Gek is het dus niet dat 67% van de Nigerianen blij is met hun seksuele gestel. Dat gezegd hebbende pissen de Nigeriaanse dames (62%) dan wel weer het meest naast de pot. Maar hé, met zulke mooie rondingen willen wij dat best door de vingertjes zien.

Gerelateerd

Seksmobiel spotify

De Seksmobiel playlist!

In de YouTube comments gaven jullie aan dat er een playlist moest komen ...

lentekriebelsss artikel

Waarom ben ik bloedgeil in de lente?

Je kent het wel. Ineens heb je de hele dag zin. Zin in seks, drank, drug...

keihard bomen met je tampie bestrelen

Poll - Heb jij een specifieke fetisj?

Er bestaan bizar veel fetisjen. Noem iets en er is iemand die er een klo...

Spuiten en Slikken

Over S&S

Hier vind je je dagelijkse dosis seks- en drugs info. Er wordt gespoten, onderzocht, geslikt, meegemaakt, getest en geneukt. In naam der wetenschap. En uit liefde voor jullie.

Zoeken

Heb je ons iets te melden? Iets liefs, iets geils, iets geks? Social ons! Kusje.