• #regelenmaar_1322326363.png

  5 Apps voor als je Tinder hebt uitgespeeld

  Artikelen #regelenmaar

  Als vrijgezel heb je sowieso Tinder of Happn op je telefoon gehad. Tenzij je laatste vrijgezelle periode in het klaptelefoon tijdperk was. Vleeskeuren met je duim is namelijk prima tijdsverdrijf. Beetje lekkertjes kijken en bij een match heb je een blij momentje. Maar wat als je Tinder hebt uitgespeeld? Of gewoon iets anders wil? Nou, dan knal je een van deze apps op je telefoon. 

  1. Bumble
  Veel matches hebben is leuk. Maar als je met niemand praat heb je er niks aan. Ja, je kan cool doen bij je vrienden. Maar uiteindelijk zijn datingapps bedoeld om te regelen. Daarom doet Bumble het anders. Als je een match hebt moet de dame binnen 24 uur een gesprek beginnen, anders verdwijnt de match. Wacht, de vrouw moet beginnen? Juist. Mannen hebben nogal de neiging om te openen met “Hi, wil je aan mijn pik zuigen?” of “Jij hebt een opening en ik heb zin.”. Vrouwen doen dat vaak soepeler.

  2. Tastebuds
  Nee, dit heeft niks te maken met eten. Of billen. Je moet namelijk vleeskeuren op basis van uiterlijk en muzieksmaak. Als je bijvoorbeeld diehard fan bent van schlager, hardcore of country. Dan is dit dé app om je muzikale zielenmaatje te vinden. Je vinkt aan wat voor hitjes je chill vindt. En op basis daarvan komen de vleesjes voorbij. Heb je meteen wat om over te lullen.

  3. Feeld
  Dit is een uitgebreide versie van Tinder. Je kan namelijk precies invoeren wat je zoekt. Mannen, vrouwen, hetero- en homokoppeltjes of transseksuelen. En ook waar je lekker op gaat in bed. Billenkoek, onderdanigheid of een speciale fetisj. En het allerchillste aan deze app is dat je jezelf kan verbergen voor je Facebook-vrienden! Lekker anoniem dus.

  4. 3Somer
  Triootjes regelen! Met de Feeld app kan dit ook. Maar deze app is echt puur gemaakt voor trio’s. Of kwartetjes. Ontzettend geile seks met meerder mensen in ieder geval. Lekker samen met je moppie swipen tot je de perfecte kandidaat vindt. Of juist als geile single jezelf beschikbaar stellen. De app is nog niet zo groot in Nederland maar wij zijn absoluut fan! #meerzielenmeervreugd

  5. MissTravel
  Als je single bent kan een vakantie plannen best kut zijn. Je vrienden gaan liever met hun moppie op avontuur. En daardoor moet jij in je eentje. Kan leuk zijn. Maar niet iedereen heeft daar zin in. Speciaal voor die mensen is de MissTravel app. Met deze app kan je opgeven wat voor reisje je wil maken. Wie er gaat betalen. Jij alles (als je rijk bent), de ander alles of ieder voor zich. Mega chill. En wie weet is er wel een suikeroompje of -tante die alles voor je betaalt?!

Gerelateerd

Vivian Hoorn en Rien Wensink over de G-spot

Vivian Hoorn en Rien Welsink over de G-spot | De Seksmobiel

Welkom in de Seksmobiel! Deze aflevering zijnVivian Hoorn en Rien Welsin...

fetisj artikel

Heb ik een fetisj?

In De Seksmobiel beantwoordt Jurre samen met een BN’er, YouTuber of arti...

thumb_vrouwendag

Mannen over het belang van Internationale Vrouwendag

Het is vandaag Internationale Vrouwendag; de dag waarop vrouwen wereldwi...

Over S&S

Hier vind je je dagelijkse dosis seks- en drugs info. Er wordt gespoten, onderzocht, geslikt, meegemaakt, getest en geneukt. In naam der wetenschap. En uit liefde voor jullie.

Zoeken

Heb je ons iets te melden? Iets liefs, iets geils, iets geks? Social ons! Kusje.