• Posters bestellen_2282158835.png

  Als je iets deelt, hoofd buiten beeld!

  Posters bestellen

  Sexting. Oftewel het sturen van naaktfoto’s en filmpjes. Waarschijnlijk heb je het wel eens gedaan. En je kan jezelf ook best bloot geven als je een foto stuurt. Maar laat je hoofd buiten beeld! Want misschien komt die foto ergens terecht, waar je jezelf liever niet zonder kleren ziet. Door de hele school of op internet bijvoorbeeld. En dat is kut.

  Zo’n situatie heb je namelijk al snel niet meer onder controle. Er zijn genoeg voorbeelden waarbij het slachtoffer afgeperst of gechanteerd werd, wat kan zorgen voor psychische problemen. In de heftigste gevallen proberen de slachtoffers zelfs zelfmoord te plegen. Genoeg reden om voorzichtig te zijn dus.

  # Posten met #geenhoofd!
  Dus…als je iets deelt, hoofd buiten beeld! En precies daarom hebben Tim, Geraldine, Jan, Gwen en Nathan afgelopen maandag met #geenhoofd gepost op Twitter, Facebook en Instagram. Want er is niets verkeerd aan om elkaar op te geilen met een sexy foto, maar laten we het dan wél op een verstandige manier doen.

  Goed idee, toch? Inderdaad. Dat vonden wij dus ook. Dus geef ons een zetje in de rug en gooi ook even een selfie op social media met #geenhoofd. Ow, en voordat je ‘m deelt, hoofd buiten beeld! Bovendien houden wij de hashtag ook in de gaten, dus zie je jezelf misschien wel langskomen op onze Instagram. 

   

Spuiten en Slikken

Over S&S

Hier vind je je dagelijkse dosis seks- en drugs info. Er wordt gespoten, onderzocht, geslikt, meegemaakt, getest en geneukt. In naam der wetenschap. En uit liefde voor jullie.

Zoeken

Heb je ons iets te melden? Iets liefs, iets geils, iets geks? Social ons! Kusje.