• Bucketlist_1896406381.jpg

  9 bizarre seksfeitjes

  Bucketlist

  Met oma’s geitenwollensokken om de voetjes heb je meer kans op een orgasme. En een zwans die te lang op non-actief staat kan krimpen #OMG. Wij hebben 9 seksfeitjes waar zelfs Hugh Heffner’s badjas van afzakt.

  #9 Sexy sit ups
  51% van de vrouwen is weleens klaargekomen door sit ups. Heeft te maken met de spanning en tintelingen die ontstaan. Waardoor je dus een orgasme opwekt. Geen wonder dat de buikspierklasjes altijd vol zitten.

  #8 Dure seks
  Zit er een gat in je hand en is je spaarvarken stoffig en leeg? Kun je het beste van Wippestein gaan. Seks staat namelijk gelijk aan 100.000 winnen. Qua gevoel dan. Dat zegt het Engelse Bureau van Economisch Onderzoek.

  #7 Sneller dan het licht
  Bij een orgasme is de gemiddelde spermasnelheid 45 kilometer per uur. Een kwakje schiet over het algemeen 30 tot 60 centimeter ver. Heb je al een week de druk niet van de ketel gehaald? Spuit je sowieso verder dan iemand die elke dag zaad strooit.

  #6 Geile eisprong
  Tijdens de eisprong verdienen vrouwelijke strippers het meest. Komt doordat ze vruchtbaarheidsluchtjes afstoten. Werkt als een soort natuurlijke parfum. Worden de heren hitsig van en strooien ze meer met flappen. 

Misschien je eerstvolgende sollicitatie tijdens de eisprong plannen?  #5 Cornflakes
  Geen zin meer in een stijve knakworst bij het ontbijt? Misschien een keer Kellogg’s Cornflakes proberen. Is volgens uitvinder John Harvey Kellogg dé perfecte lustkiller.

  #4 Oma’s sokken
  Zin in een vluggertje? Moet je oma Trudy’s zelfgebreide geitenwollensokken aandoen. Want met warme voeten is een orgasme zo gepiept. Komt doordat een paar sokken de bloedcirculatie boost. Wordt het gebied rond de edele delen warm van. 

  #3 Knikkerzak
  Bij elke man hangt de ene bal lager dan de ander. Sjor je met je linker? Dan hangt de rechterbal lager. Ben je rechtshandig? Dan bungelt je linkerbal lager. De reden hiervoor? Dat ze niet tegen elkaar ketsen.

  #2 Sperma pret
  Veel vrouwen spugen kwakjes uit. Of ze halen voor het zingen de pielemans uit hun mond. Is niet zo slim. Want sperma bevat calcium en zink. Is goed voor je tanden. Als je zaad wat langer laat zitten kun je die pijnlijke tandartsbezoekjes ook weer skippen.

  Als je echt geen bekkie vol zaad wil is een cumshot ook een optie. Want sperma is een natuurlijke anti-rimpelcrème. Kun je tere huidjes mee opkrikken. Gewoon effe het kwakje uitsmeren #spermamasker. Na 15 minuten kan het goedje er weer af. Elke week smeren is genoeg voor een eeuwige babyface


  #1 Micropenis
  Als een man te lang droogstaat kan de pik kleiner worden. Een krimpende lange jan is waarschijnlijk de grootste nachtmerrie van elke man #micropenis. Maar geen stress. Je hebt de lengte van je bana in eigen hand. Gewoon elke week sjorren en je zit gebakken.

Over S&S

Hier vind je je dagelijkse dosis seks- en drugs info. Er wordt gespoten, onderzocht, geslikt, meegemaakt, getest en geneukt. In naam der wetenschap. En uit liefde voor jullie.

Zoeken

Heb je ons iets te melden? Iets liefs, iets geils, iets geks? Social ons! Kusje.