Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

5 x Bizarre plekken om drugs te verstoppen

  •  
09-01-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
4265 keer bekeken
  •  
#injekontiszooo2016_2976943503.png
Drugs smokkelen is best riskant. Je kan in de cel gegooid worden en in sommige landen zelfs de doodstraf krijgen. Dus wat doe je als je wel die money wil maken. Maar niet gepakt wil worden? Dan ga je creatief doen! 
1. Verrassing!
Zo vonden ze vorige week in België, coke in een Kinder Surprise-ei . In dat gele eitje zat dit keer geen leuk poppetje, maar een zakje sos. Denk je blij een ei te kopen voor je peuter. Komt ie na tien minuten kneiterstrak met een gepoederde neus naar je toe. Zou de bedenker van het Kinder Surprise-ei, die laatst overleed, zich al omdraaien in z’n graf?  
2. In naam van God
De Koran is niet voor iedereen een heilig boek. Twee Indonesische drugssmokkelaars hadden gaten in bladzijden van het boek geknipt. Daar hadden ze vervolgens vier zakjes heroïne ingeplempt. Het heilige boek werd daardoor bijna 42.000 euro waard. Lekker verdiend! Als ze niet gepakt waren dan. En niet de doodstraf boven hun hoofd hadden hangen. 
3. Is dat drugs of ben je gewoon blij om me te zien?
Wat doe je als je 6,6 kilo cocaïne Spanje binnen wil krijgen? Dan verstop je het gewoon in je smokkelonderbroek ! Die heeft iedereen, toch? Douaniers vonden dat een man wel een héle grote bobbel in z’n broek had. En vertrouwden de boel niet. Of waren gewoon hartstikke jaloers. De man moest uit de kleren. Toen bleek dat hij helaas geen enorme plezierslang had. Maar tientallen zakjes coke in z’n onderbroek had gepropt. 
4. Daar zit een luchtje aan
Op Schiphol hield de marechaussee een man en een vrouw met hun baby aan. Wat bleek? Ze hadden de luier van het poepfabriekje volgestopt met vloeibare cocaïne. Ze waren er ook nog bijna mee weggekomen. Het stel werd namelijk in de eerste instantie aangehouden omdat de vader tijdens de vlucht z’n zoontje met een vuist in het gezicht sloeg. #levenslangvoorjou 
5. Afro-crack
Die marechaussee van ons is wel lekker oplettend trouwens. Zo betrapten ze ook een Surinaamse vrouw die drugs probeerde te smokkelen  in haar pruik . Say whut? Ja, gewoon op d’r hoofd dus! Tijdens de douanecontrole viel haar bijzondere kapsel op. Toen bleek dat er langwerpige verpakkingen coke in de pruik waren verstopt. 
Nog meer coke? Check hier hoe Nellie haar neus bijpoedert! 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.