Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

11 x No-go’s als je sekst met een man

  •  
23-11-2017
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
13979 keer bekeken
  •  
best treurige man met pijn in zijn ballen
Seksen met een vent. Klinkt vrij simpel. Is het grotendeels ook. Het pik-dragende geslacht heeft vaak iets minder eisen in bed dan de gegleufde tegenpool. Banaan aan en gaan. En matige seks is alsnog chill. Beetje de ‘boeien, ik heb geneukt’-gedachte. Maar dat neemt niet weg dat hij sommige dingen he-le-maal niet chill vindt. Wij vroegen even rond: wat zijn absolute no-go’s tijdens de seks?
1. Tanden tijdens het pijpen
“Gepijpt worden vind ik echt fantastisch. Maar ik heb echt een paar keer gehad dat haar tanden over mijn lul schraapten. Echt alsof je pik geraspt wordt. Dat is echt héél kut! Doe gewoon je mond ver genoeg open.”
2. Meebewegen in een raar ritme
“Zeesterren is echt een no-go. Ze moet wel gewoon bewegen. Maar probeer het ritme op te pakken. Als man bepaal je vaak het ritme tijdens de seks omdat jij stoot. En als de ander dan meebeweegt is dat chill. Maar dat moet wel in het juiste ritme. Als ze net in het verkeerde ritme terugstoot, is dat echt heel irritant. Beetje alsof je op een spastisch hobbelpaard zit.”
3. Hard droog rukken
“Het is geen touw waar je hard aan kan trekken. Gooi er een beetje gevoel in. Als je hem net te hoog vastpakt en hij is droog dan doet aftrekken echt pijn. Maar met een beetje spuug of glijmiddel is ie al een stuk minder gevoelig. Dan kan je best wat wilder doen. Eigenlijk is het net een kut als ik er zo over nadenk.”
4. Spontane (droge) vingers in je kont
“Een vinger in je kont is best wel een dingetje bij mannen. Dus fiets die er niet spontaan even in, hèhè. Ik vind het wel lekker, maar veel vrienden van mij moeten dat echt niet hebben. Althans, dat zeggen ze. In ieder geval is het wel fijn als dat even gevraagd wordt. En als je het dan doet, doe dat dan niet droog. Dat doet ook bij ons pijn.”
5. Geluid tijdens de seks
“Kreunen is geil. Dan heb je toch wel echt het idee dat je iets goed doet. Als ze stil is dan heb je de hele tijd het idee dat je iets verkeerd doet. Maar sommige chicks, ik weet niet hoe dat bij gasten zit, schreeuwen echt als een varken dat geslacht wordt. Dat is ook helemaal kut. Niet de hele fokking buurt hoeft te horen dat we aan het neuken zijn.”
“Het chillst is als ze gewoon geile geluiden maakt, niet te hard en niet te zacht, als ik iets goed doe. En vooral ook als ze laat weten wanneer ze bijna klaarkomt en klaargekomen is. Mannen spuiten sperma, maar bij vrouwen weet je het nooit honderd procent zeker. Vaak denk je dat ze klaargekomen is en dan blijkt dat achteraf niet zo te zijn. Het is toch wel chill om zeker te weten dat ze ook gekomen is. Anders kan je er toch ook niks aan doen?”
6. Hard in je ballen graaien
“Ballen zijn ziek gevoelig. Ik snap echt niet dat sommigen denken dat ze daarin moeten kneden. Een zachte tik is al genoeg om een beer op zijn knieën te krijgen. Wat dacht je van een kneedsessie? Gewoon een beetje likken, zacht zuigen en zachtjes (!!) spelen met je handen is genoeg.”
7. Het licht uitdoen
“Wat ik dus echt heel debiel vind, is als ze per se de lichten uit wil. Ik bedoel: ik wil seks met jou. Ik vind jou geil en leuk genoeg om mee te seksen. Ik wil je lichaam zien, voelen en bewonderen! Ben jij nou zo onzeker of vind je mij gewoon lelijk? Licht aan en gaan!”
8. Niet zeggen wat je wil
“Ik heb lange tijd met een meisje gedate en die deed altijd heel geil in bed. Na een paar maanden zei ze ineens dat ze iets, wat ik al maanden hetzelfde deed, helemaal niet fijn vond. Ja, sorry hoor, maar dat is toch dom? Zeg dat gewoon. Het is een soort van mijn missie om jou klaar te laten komen. En als ik iets niet goed doe dan moet je dat zeggen. Anders schiet niemand er iets mee op.”
9. Verkeerde hoek reverse cowgirlen
“Reverse cowgirl is best een geil standje. Dan kan je lekker naar die billen kijken. Maar je lul zit dan wel een beetje in een gekke hoek. Als ze dan zo wild op en neer gaat, dan duw je die pik steeds krom ofzo. Beetje alsof je hem steeds wil knakken, zeg maar. En dat voelt niet zo relaxt. Ze moet wel gewoon een beetje die goede hoek pakken.”
10. Condoom omdoen
“Dat rubbertje omdoen blijft altijd kut. Ben je net lekker bezig, beetje vingeren, beffen, pijpen enzo. Moet je dat ding omhengsten. Helemaal kut. Maar het kán ook best geil zijn. Man, ik had een keer iemand en die bleef maar aan mijn pik zitten en zuigen toen ik dat condoom zocht. Dat was me een partij geil. Dus: gewoon lekker doorgaan met geil doen tot ie erom zit en we echt bezig gaan.”
11. Poets je poes
“Ja, hygiëne is wel fijn. Geurtjes horen erbij. Maar beffen is toch net wat lekkerder als ie even gespoeld is. Gewoon water is prima. Ik was mijn lul toch ook niet met zeep? Kijk, heus niet voor elke seksbeurt. Maar na een lange dag ruikt geen enkele pik of kut lekker. Als ik sta te pissen en ik ruik mijn lul en moet vervolgens seksen, dan spoel ik even met water. Dat is toch niet heel gek om te vragen? Ik verwacht ook niet dat je mijn stinkende lul afzuigt.”
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.